De mooiste custom drankjes, helemaal ontworpen naar uw eigen visie!
Uw eigen logo en design op fles of blik: Het ideale relatiegeschenk of promotiemateriaal!
style fles flesje blik blikje opdruk design ontwerp
Promotion-Drinks.nl

Sinds het begin van het nieuwe millennium is Promotion-Drinks al bezig met het produceren van modieuze drankjes. Jaarlijks introduceren wij nieuwe drankjes in blik of fles voor promotie en reclame doeleinden.

Uw eigen logo goed zichtbaar; als een leuk relatiegeschenk, voor het promoten van uw club, of als eyecatcher op feesten en evenementen. Met een minimale afname vanaf slechts 48 eenheden kunnen wij ook bedrijven met een klein budget van dienst zijn.

Met eindeloos veel mogelijkheden kunt u bij ons de mooiste promotiedrankjes laten creëren! Probeer het eens in onze label designer.

»Het Assortiment van Promotiedrinks

Wij berusten ons op het aloude principe van vraag en aanbod. Daarom is ons assortiment altijd aangepast op hetgeen waar de markt om vraagt, en meer. We houden trends en booming producten nauwlettend in de gaten om hierop ons aanbod aan te passen. Kwaliteit begint met de verpakking in hoge kwaliteit; en natuurlijk een prima smaak! Onze labels voldoen aan de ISO 9001 en 14001 normen. Bij promotiedrinks blijft de kwaliteit altijd de hoogste prioriteit; niet alleen in smaak, maar ook in het bedrukken en etiketteren.

bedrijfslogo blikje productnaam uniek flesje
sportcap ijskoffie mineraal water dranken drank twistand

»De Snelheid van Promotion-Drinks

In ongeveer 1-2 weken zijn standaard bestellingen klaar, maar soms hebben klanten een zeer dringende bestelling. Promotion-Drinks is in staat om aan deze vraag te voldoen en kan nabestellingen leveren in slechts een paar uur (dat is een groot pluspunt voor de horeca). Nieuwe klanten kunnen het eindproduct soms al binnen 3 dagen ontvangen. Promotion-Drinks is een bedrijf waar u altijd op kunt rekenen, als we beloven te leveren op een bepaalde datum, dan zorgen we er altijd voor dat u het heeft op de juiste datum!

»De Kwaliteit van Promotion-Drinks

Alleen de hoogste kwaliteit aan ingrediënten en producten worden gebruikt in ons productieproces. Bij Promotiedrinks wordt hoog kwaliteit kunststoflabel Polypropyleen (PP) gebruikt, bedekt met krasvrij glanzend laminaat dat altijd mooi blijft. Al onze producten zijn milieuvriendelijk en recyclebaar. De recycle methode vermelden we altijd op onze ingrediënten-box. U brengt uw ontwerp; wij zorgen voor de kwaliteit!

bedrijfslogo blikje productnaam uniek flesje

»De mogelijkheden van Promotion-Drinks

Voor de kwaliteit die wij aanhouden zal u geen betere prijs vinden! Voor nabestellingen van de horeca of resellers hebben wij speciale prijzen. Deze prijzen zijn gebaseerd op het principe van hoe groter het aantal, hoe lager de prijs. Wij willen voldoen aan uw budget en bieden u de best mogelijke opties daarin; ook voor kleinere bedrijven met een beperkt promotie budget. Vertel ons uw idee en wij bieden u een tal aan mogelijkheden!

»De prijsgarantie van Promotion-Drinks

Promotion-Drinks hanteert de prijsgarantie, waarbij wij de prijzen controleren bij vergelijkbare concurrenten. Wanneer u een lagere prijs kan vinden bij een van onze concurrenten, dan passen wij onze prijs voor u tot 14 dagen na aankoop aan. Let wel dat deze lagere prijs door Promotion-Drinks gecontroleerd moet kunnen worden.

petfles promosecco blikje blikjes print opdruk